Thursday, 19 April 2012

~GraDuate TogeTher~

Muhamad Qayyum: Lomkokwing....
Nur Amalina: PIS (Politeknik Ibrahim Sultan)
Kami dh bergelar graduan..... tapi cuma saya jer sambung kat UNITEN...
Then time degree awk dh janji dgn saya awk nak dtg konvo sy kan.... I waiting.....:)
saya syg kan awk.... thanks awk sokong saya slalu....
amal (PIS)

Qayyum (Limkokwing)

Tuesday, 27 March 2012

Cuma UnTuk AwAk....



saya cuma nak awak.
saya tak nak kongsi.
mungkin nampak tamak
tapi..
bila saya kahwin dengan awak...
saya cuma ada awak.
isteri untuk suami.
awak ada emak awak.
awak ada ayah awak.
awak ada family awak.
awak tak yah minta izin saya pun.
kalau saya....
saya kena minta izin awak.
Jadi awak....
boleh kah, saya nak awak berkorban sikit untuk saya?
Saya nak awak je. saya tak nak kongsi.
Paling kurang pun, sampai saya tutup mata.

Boleh tak awak?




He is mine....: )
She is mine...... :)

Sunday, 18 March 2012

Sebenar Nanti......



Adakalanya kita perlu memendam rasa kerana ingin menjaga hati orang lain....
Adakalanya apa yang dipendam jadi satu perasaan hingga telalu meyeksakan ...
Adakalanya kita ingin hanya didengari tapi tak terdaya meluahkan.....
Adakalanya kita biarkan saja ianya pergi tanpa ada jawapan yang pasti....




                                                           Kuncinya hanya satu
                                                                        HATI....
                                           Sampai bila agaknya ia akan terus terjadi......
                                                         Mungkin sampai bila-bila...






Friday, 9 March 2012

~No Me@nS no~



Untuk awak.....
syg awk!

Don't leave me....
awk lah kawan sy awk lah buah ati sy n awk juga lah kekasih sy..... tp.. awk juga lah yg kuat mengusik sy.... 


“Don't cry because it's over, smile because it happened........”

''To be honest with you, I don't have the words to make you feel better, but I do have the arms to give you a hug, ears to listen to whatever you want to talk about, and I have a heart a heart that's aching to see you smile again."

awk jnji kte try same2 tok jg relationship kte taw....sy janji x kan buat awk skit aty lah.... promise k...Then "no means no" awk pn kena bt bnda yg same taw.... 
syg awk!

"dalam kamus ada kata, dalam kata ada makna, dalam makna ada cinta, dalam cinta ada hati, dan dalam hati ada yang tercinta…………"
                  I LOVE U so much….!!!!!

Tuesday, 6 March 2012

Untuk awak...jangan nangis2 lagi tau..=)

video

sorry tau kalau suare saya sangat tidak sedap...hahaha!!!...
saya dengar pon nak muntah..tapi nak wat camne...
awak cakap dah lame xdengar saya main gitar so saya record jew...
senang skit kan nanti kalau awak nak  dengar...bkk jew blog kiter..hehehe
luv u syg... and thanks coz always luv me!!..

Monday, 5 March 2012

BesDay awk dgn Say@.....



~HaPpY BiRtHdAy My LoVeLy Qayyum Qoys~




3/03/2012
adalah 
hari ISTIMEWA 
kepada 
orang yang ISTIMEWA 
kepada aku..


Actually,aku sedih la..disebabkan..aku dan dia sangatlah berjauhan kedudukan kami sekarang
ini..cmne nk celebrate ni??huhu..sedih gila..

Saya mntak maaf x dpt clebrate besday awk mcm ner org lain....
cuma dlm skype jer.... sowi awk...
then besday sy pn same... awk skype jgk...


HaPpY BirTHdaY... I LoVe U....

Then,..sy pn nyanyi laa...
"Happy birthday to you..happy birthday to you..happy birthday to syg..happy birthday to you..I LOVE YOU!!

Ak ckp kt dia..ak sedih..sbb xdpt celebrate dgn dia..xdpt belikan dia kek..xdpt bgi hdiah kt dia..sedih tau..tp ak rasa brmkna sgt..sbb birthday dia kli ni adlh kli first time dia smbut bday dgn ak..
 "Ya ALLAH seandainya telah Kau catatkan Dia milikku..tercipta untuk diriku..Satukanlah hatinya dengan hatiku..Titipkanlah kebahagiaan..Ya ALLAH ku mohon  apa yang telah Kau takdirkan..Ku harap dia adalah yang terbaik buatku..Kerana Engkau saja yang tahu segala isi hatiku..Pelihara daku dari kemurkaanMu..Amin"

Thursday, 23 February 2012

@ku TanPa K@mu....

Mlm nie sy tnggl sowang2... sy takot sgt... ajak lah awk skype..
tp kejap jer... sbb awk marah sy on9 FB..... sy pjok awk..... tp sy th awk ade hak nk mrh sy..
akhirnyer awk m**i sy...... sy diam dn tros x reply msg awk... x pe lah mmg sy nie x layak tok ade tok awk...
kalo awk nak th sy syg awk!

Tuesday, 21 February 2012

Ini l@gu kami..=)


Kau buat ku teruja
Kau buat ku tertawa
Terbit rasa tersembnyi beku
Hingga rasa cemburu seperti
Pasangan kekasih yang hangat bercinta

Dan tak sanggup berpisah
Walau hanya sekejap
Aku sangat merindui kau
Senang sekali kau ada
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini
Dia bukan tak cantik
Dia bukan tak baik
Hanya kekosongan yang ada
Di sudut hatiku tak bisa diusik
Hingga cinta jadi kematu
Tiada yang nak gaduh
Tiada yang nak tentang
Hingga rasa menjadi kering kontang
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Bagaimana harus ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini

Monday, 20 February 2012

MaaFkan Saya~

saya mntak maaf taw awk....:) sbb sy asyik sshkan awk....
kadng2 bukan sy x paham kje awk.. cuma kdng2 kalo awk dh megadap laptop awk..
dgn sy semua awk lupe... same lah ble awk dgn kwn2 awk... everythng semua pd awk x de..
sy lg lah awk ketepikan..... sorry awk..... janji sy x bt lg k...
then 1 ari sy kol msg awk... tp x de respon...last2 awk jwb jgk kol....
tp awk ckp awk sakit kpala... x pe lah sy phm.... cuma ble awk chat Fb dgn sy awk ckp...
"dah la...lpas nie klau syg nk bgtau pape b mlas dnga'' keciknyer aty sy...
saya mntak maaf taw awk.... wlaupon sy x pnh katakan sy mrh dgn kata2 awk... tp sy arap awk th prsn sy..mmg bruk perangainyer... trok sgt... kalo awk nak th sy sygkan awk~

Sunday, 19 February 2012

KenApA saYa Suka Amalina by qoys

1. Dia baik hati
2. Manje..tersangat manje walaupon suara ala2 bandi dari kumpulan amuk..hey!! salah tu..yeah!! yeahh!!
3. Penenang hatiku..huhu..
4. Seorang yang suke amik berat..
5. Pandai membimbing..
6. ofcoz la die cantik..
7. Suke bagi nasihat (membebel)..
8. Suke merajok..!=_=
9. Pandai menghiburkan hati..
10. Citarase kami same..hehe

Dan yang terakhir..saya cintekan die..=)..
Sori kalau awak tanye dalam fon saya xdapat nak jawab...sebab otak
saya sangat slow..pkai RAM kecik..hahaha...so saya tuliskan je..senang..huhu

Miss him so much...:(

"senyum itu,
Penawar segala Duka...
Sabar itu,
Harta paling berharga....."
awk slalu  jd pndgr terbaik tok sy...sungguh pn kte ssh jmpe..
awk tgk sy nages kat skype :( sy rindu awk...sy rindu ayh ibu adek along...
sy rindu semuanyer awk.... sy x nak wat awk ssh aty lg ble sy nages....
sy takot awk mrh sy.... tp hanya nages jer sy dpt luahkan ape yg sy rs....
awk jnji x tak tingglkan sy lg kan..... :) Tp sy ttp takot awk akan tngglkan sy...
kalo awk nak th sy syg awk~

Saturday, 18 February 2012

Pukul 7 PAGI okey!~

HuHU..awak, semalam kan kite balik pukol 3 pagi, sampai je umah terus bukak laptop nk tengok orang tu nyer blog baru la katekan...mintak maaf..saya dah ejas kasi power sikit..hahaha...penat awak taaaaw..nie kire yang habis baik dah nie saya watkan tuk awak..hohoho..lagi satu..saya tidur pukol 7a.m main blog awak nie..pastu pukol 8 lebih awak call..kacau betol..xleh tengok org nk seap ngan bantal sikit..ade je nak kacau..hahaha..sori tau kalau blog nie xcantik..=)

Que Amal

                                                           

FaceBook

Love u....

awak add sy time awk on FB.....sy accept awk sbb awk handsome....
then awk dgn sy kawan sampai setahun....... then tibe satu tahap awk dgn sy ade rasa syg....rasa rindu...
tp masing2 ego x nak ckp..... disbbkan malu awk dgn sy diam...
then ade time yg awk ajak sy masok Universiti yang sama.....saya pon apply.... then sy dapat tp....
kte lain Universiti...awk kat KL sy kat Pahang...
dalam waktu sy kwn dgn awk sy x pnh jmpe awk..... then kte wat Skype.....
dalam masa tu kte Skype jer....disebabkan kte x pnh jmpe awk dgn sy slalu Skype...sampai pagi2...
then awk dgn sy jmpe...... :) kalo awk nak tahu sy syg awk.....