Thursday, 23 February 2012

@ku TanPa K@mu....

Mlm nie sy tnggl sowang2... sy takot sgt... ajak lah awk skype..
tp kejap jer... sbb awk marah sy on9 FB..... sy pjok awk..... tp sy th awk ade hak nk mrh sy..
akhirnyer awk m**i sy...... sy diam dn tros x reply msg awk... x pe lah mmg sy nie x layak tok ade tok awk...
kalo awk nak th sy syg awk!

Tuesday, 21 February 2012

Ini l@gu kami..=)


Kau buat ku teruja
Kau buat ku tertawa
Terbit rasa tersembnyi beku
Hingga rasa cemburu seperti
Pasangan kekasih yang hangat bercinta

Dan tak sanggup berpisah
Walau hanya sekejap
Aku sangat merindui kau
Senang sekali kau ada
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini
Dia bukan tak cantik
Dia bukan tak baik
Hanya kekosongan yang ada
Di sudut hatiku tak bisa diusik
Hingga cinta jadi kematu
Tiada yang nak gaduh
Tiada yang nak tentang
Hingga rasa menjadi kering kontang
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Bagaimana harus ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini

Monday, 20 February 2012

MaaFkan Saya~

saya mntak maaf taw awk....:) sbb sy asyik sshkan awk....
kadng2 bukan sy x paham kje awk.. cuma kdng2 kalo awk dh megadap laptop awk..
dgn sy semua awk lupe... same lah ble awk dgn kwn2 awk... everythng semua pd awk x de..
sy lg lah awk ketepikan..... sorry awk..... janji sy x bt lg k...
then 1 ari sy kol msg awk... tp x de respon...last2 awk jwb jgk kol....
tp awk ckp awk sakit kpala... x pe lah sy phm.... cuma ble awk chat Fb dgn sy awk ckp...
"dah la...lpas nie klau syg nk bgtau pape b mlas dnga'' keciknyer aty sy...
saya mntak maaf taw awk.... wlaupon sy x pnh katakan sy mrh dgn kata2 awk... tp sy arap awk th prsn sy..mmg bruk perangainyer... trok sgt... kalo awk nak th sy sygkan awk~

Sunday, 19 February 2012

KenApA saYa Suka Amalina by qoys

1. Dia baik hati
2. Manje..tersangat manje walaupon suara ala2 bandi dari kumpulan amuk..hey!! salah tu..yeah!! yeahh!!
3. Penenang hatiku..huhu..
4. Seorang yang suke amik berat..
5. Pandai membimbing..
6. ofcoz la die cantik..
7. Suke bagi nasihat (membebel)..
8. Suke merajok..!=_=
9. Pandai menghiburkan hati..
10. Citarase kami same..hehe

Dan yang terakhir..saya cintekan die..=)..
Sori kalau awak tanye dalam fon saya xdapat nak jawab...sebab otak
saya sangat slow..pkai RAM kecik..hahaha...so saya tuliskan je..senang..huhu

Miss him so much...:(

"senyum itu,
Penawar segala Duka...
Sabar itu,
Harta paling berharga....."
awk slalu  jd pndgr terbaik tok sy...sungguh pn kte ssh jmpe..
awk tgk sy nages kat skype :( sy rindu awk...sy rindu ayh ibu adek along...
sy rindu semuanyer awk.... sy x nak wat awk ssh aty lg ble sy nages....
sy takot awk mrh sy.... tp hanya nages jer sy dpt luahkan ape yg sy rs....
awk jnji x tak tingglkan sy lg kan..... :) Tp sy ttp takot awk akan tngglkan sy...
kalo awk nak th sy syg awk~

Saturday, 18 February 2012

Pukul 7 PAGI okey!~

HuHU..awak, semalam kan kite balik pukol 3 pagi, sampai je umah terus bukak laptop nk tengok orang tu nyer blog baru la katekan...mintak maaf..saya dah ejas kasi power sikit..hahaha...penat awak taaaaw..nie kire yang habis baik dah nie saya watkan tuk awak..hohoho..lagi satu..saya tidur pukol 7a.m main blog awak nie..pastu pukol 8 lebih awak call..kacau betol..xleh tengok org nk seap ngan bantal sikit..ade je nak kacau..hahaha..sori tau kalau blog nie xcantik..=)

Que Amal

                                                           

FaceBook

Love u....

awak add sy time awk on FB.....sy accept awk sbb awk handsome....
then awk dgn sy kawan sampai setahun....... then tibe satu tahap awk dgn sy ade rasa syg....rasa rindu...
tp masing2 ego x nak ckp..... disbbkan malu awk dgn sy diam...
then ade time yg awk ajak sy masok Universiti yang sama.....saya pon apply.... then sy dapat tp....
kte lain Universiti...awk kat KL sy kat Pahang...
dalam waktu sy kwn dgn awk sy x pnh jmpe awk..... then kte wat Skype.....
dalam masa tu kte Skype jer....disebabkan kte x pnh jmpe awk dgn sy slalu Skype...sampai pagi2...
then awk dgn sy jmpe...... :) kalo awk nak tahu sy syg awk.....