Tuesday, 27 March 2012

Cuma UnTuk AwAk....



saya cuma nak awak.
saya tak nak kongsi.
mungkin nampak tamak
tapi..
bila saya kahwin dengan awak...
saya cuma ada awak.
isteri untuk suami.
awak ada emak awak.
awak ada ayah awak.
awak ada family awak.
awak tak yah minta izin saya pun.
kalau saya....
saya kena minta izin awak.
Jadi awak....
boleh kah, saya nak awak berkorban sikit untuk saya?
Saya nak awak je. saya tak nak kongsi.
Paling kurang pun, sampai saya tutup mata.

Boleh tak awak?




He is mine....: )
She is mine...... :)

Sunday, 18 March 2012

Sebenar Nanti......



Adakalanya kita perlu memendam rasa kerana ingin menjaga hati orang lain....
Adakalanya apa yang dipendam jadi satu perasaan hingga telalu meyeksakan ...
Adakalanya kita ingin hanya didengari tapi tak terdaya meluahkan.....
Adakalanya kita biarkan saja ianya pergi tanpa ada jawapan yang pasti....




                                                           Kuncinya hanya satu
                                                                        HATI....
                                           Sampai bila agaknya ia akan terus terjadi......
                                                         Mungkin sampai bila-bila...






Friday, 9 March 2012

~No Me@nS no~



Untuk awak.....
syg awk!

Don't leave me....
awk lah kawan sy awk lah buah ati sy n awk juga lah kekasih sy..... tp.. awk juga lah yg kuat mengusik sy.... 


“Don't cry because it's over, smile because it happened........”

''To be honest with you, I don't have the words to make you feel better, but I do have the arms to give you a hug, ears to listen to whatever you want to talk about, and I have a heart a heart that's aching to see you smile again."

awk jnji kte try same2 tok jg relationship kte taw....sy janji x kan buat awk skit aty lah.... promise k...Then "no means no" awk pn kena bt bnda yg same taw.... 
syg awk!

"dalam kamus ada kata, dalam kata ada makna, dalam makna ada cinta, dalam cinta ada hati, dan dalam hati ada yang tercinta…………"
                  I LOVE U so much….!!!!!

Tuesday, 6 March 2012

Untuk awak...jangan nangis2 lagi tau..=)

video

sorry tau kalau suare saya sangat tidak sedap...hahaha!!!...
saya dengar pon nak muntah..tapi nak wat camne...
awak cakap dah lame xdengar saya main gitar so saya record jew...
senang skit kan nanti kalau awak nak  dengar...bkk jew blog kiter..hehehe
luv u syg... and thanks coz always luv me!!..

Monday, 5 March 2012

BesDay awk dgn Say@.....



~HaPpY BiRtHdAy My LoVeLy Qayyum Qoys~




3/03/2012
adalah 
hari ISTIMEWA 
kepada 
orang yang ISTIMEWA 
kepada aku..


Actually,aku sedih la..disebabkan..aku dan dia sangatlah berjauhan kedudukan kami sekarang
ini..cmne nk celebrate ni??huhu..sedih gila..

Saya mntak maaf x dpt clebrate besday awk mcm ner org lain....
cuma dlm skype jer.... sowi awk...
then besday sy pn same... awk skype jgk...


HaPpY BirTHdaY... I LoVe U....

Then,..sy pn nyanyi laa...
"Happy birthday to you..happy birthday to you..happy birthday to syg..happy birthday to you..I LOVE YOU!!

Ak ckp kt dia..ak sedih..sbb xdpt celebrate dgn dia..xdpt belikan dia kek..xdpt bgi hdiah kt dia..sedih tau..tp ak rasa brmkna sgt..sbb birthday dia kli ni adlh kli first time dia smbut bday dgn ak..
 "Ya ALLAH seandainya telah Kau catatkan Dia milikku..tercipta untuk diriku..Satukanlah hatinya dengan hatiku..Titipkanlah kebahagiaan..Ya ALLAH ku mohon  apa yang telah Kau takdirkan..Ku harap dia adalah yang terbaik buatku..Kerana Engkau saja yang tahu segala isi hatiku..Pelihara daku dari kemurkaanMu..Amin"